FAQs

Ofte stilte spørsmål om kjøpet av badestamper

For det første, har vi et bredt utvalg av Vedfyrte badestamper. Det gir deg mulighet til å velge en passende modell, form og størrelse. Det finnes forskjellige varianter for de som liker praktiske ting – Badestamp i glassfiber. Og de som liker naturlige ØKO produkter – Badestamp i tre. I tillegg kan du også legge til mer Tilbehør til badestampen din for at den skall passe akkurat ditt behov.

For det andre, så har Baltresto gjort nøye undersøkelser på Badestampene i fiberglass. De har en perfekt ergonomisk form og attraktivt design. Våre ledende eksperter har utviklet dem over flere år. Alle ideer og bemerkninger fra kunder har blitt vurdert.

For det tredje, så blir hver enkelt modell av de Vedfyrte badestampene testet og sjekket før de blir sendt til kunden. Alt dette reduserer misforståelser og sikrer at våre produkter er av høy kvalitet. I tillegg, hvis du kjøper fra Baltresto, kjøper du produktet direkte fra en av Europas største produsenter av badestamper. Gjennomsnittlig så selges det omtrent 150 enheter hver måned. Baltresto OU er alltid pålitelig og billigere, og gir deg muligheten for ekstra bonuser og mulighet for å organiserer frakten for deg. Vi leverer alle våre badestamper gjennom kjente frakt-selskaper for å sikre at du får den kvaliteten du har betalt for.

Sist men ikke minst, det er en individuell fremgang til hvert ønske. Profesjonelle kundebehandlere og kundestøtte kan tilfredsstille til og med  de mest krevende kundene. Vi hjelper deg å finne det perfekte produktet for deg og tomten eller hagen din.

Helsefordelene med Badestamper i Tre avhenger av tre-typen den er laget av. Hver tre-type har sine positive effekter på menneskekroppen. Det er utdype hva som er best eller verst, men vi kan informere om følgende:

Badestamper av Gran: Dette er en av de mest tradisjonelle tre-typene å bygge badstuer og badestamper med. I tillegg til unike fysiske parametere, har den flere medisinske egenskaper. Med Badestamp laget av Gran, kan du kombinere komfort og helse sammen! Det øker metabolismen, renser kroppen, fornyer energien og forbedrer humøret.

Badestamper av Termotre: Termotre er kjent for å være øko-vennlig, motstandsdyktig mot slitasje og levetid. Badestamper i Termotre er fri fra all form for råte og sopp. Den største fordelen med Termotre er dens egenskap til å motstå deformasjon forårsaket av temperaturforandringer og fuktighet. Badestamper i Termotre har lang levetid, inneholder lite kvae, og på grunn av tørkebehandlingen, så holder den sin form og størrelse.

Badestamper av Lerk: Lerk forbedrer humøret ditt og forbedrer den helhetlige formen til kroppen din. Astmatikere vil også sette veldig pris på vannbehandling i Badestamper av Lerk siden den forbedrer luftveiene betydelig. Dette hjelper til å normalisere trykket og hjelper kroppen med å slappe av.

Begge typer har både fordeler og ulemper:

En innvendig ovn har som oftest mer karisma og atmosfære siden du sitter nærme ilden. I tillegg er en innvendig ovn billigere.

En utvendig ovn derimot, har flere praktiske fordeler som når du må rense badestampen eller fjerne aske. En utvendig ovn gir også plass til flere mennesker i badestampen. Når det kommer til oppvarmingstid, så er det toppmodellene på de utvendige ovnene som varmer opp vannet raskest.

Hvis vi tenker på en gjennomsnittlig person og positur, kan du forvente følgende:

En badestamp med innvendig ovn har plass til følgende: 3-4 personer i 1,6 m, 5-6 personer i 1,8 m, 6-8 personer i 2,0 m, 7-9 personer i 2,2 m, 8-10 personer i 2,4 m.

En badestamp med utvendig ovn: 4-6 personer i 1,6 m, 7-8 personer i 1,8 m, 8-10 personer i 2,0 m, 9-11 personer i 2,2 m, 10-12 personer i 2,4 m.

Det avhenger av hvor ofte du bruker Badestampen. Hvis du ikke bruker noe renseprodukter, anbefaler vi å tømme stampen når du er ferdig med å bruke den. Hvis du bruker den Vedfyrte Badestampen regelmessig, er det best å koble til et godt sandfilter på badestampen. Filteret fjerner partikler og fett fra vannet. Du kan bruke kjemikalier som brukes i badebasseng mot alger og bakteries. Doseringen på kjemikalier bør følges i henhold til retningslinjene.

Rustfritt stål er nesten alltid bedre og mer robust enn aluminium. Hvis du overoppheter en ovn som ikke er koblet til vann, har du en mulighet til å redde den fra å bli ødelagt, så lenge det er en ovn i rustfritt stål. Rustfritt stål har også lengre levetid enn aluminium, Våre aluminiumsovner er lakket for å se mer attraktive ut i forhold til stålovner. Den andre viktige fordelen med aluminiumsovner er at den varmer opp vannet raskere. Alle våre ovner vil varme opp badestampen i løpet av 2 timer avhengig av vannvolumet og ved typen som brukes i ovnen.

En utvendig ovn har en spesiell konstruksjon som gjør at vannet varmes raskere. Ovnen kan enkelt kobles til badestampen via 2 gummislanger og slangeklemmer. Når du har fylt badestampen med vann, vil ovnen også fylles automatisk. Ovnen har doble vegger så vannet vil ligge rundt hele ildkammeret. Som et resultat av dette, vil vannet varmes over en større overflate. Varmt vann vil stige og returnere til stampen gjennom den øvre tilkoblingen, mens kaldt vann vil dermed bli sugd inn i ovnen av den nedre tilkoblingen.

Vi anbefaler ikke å la den Vedfyrte Badestampen være fylt under varige fryseperioder. Hvis badestampen ikke blir brukt om vinteren, tøm vannet fra den Vedfyrte Badestampen og ovnen. La alltid tappekranen være åpen. Ikke la vannet fryse i en badestamp da is kan skade fiberglasset og ovnen. Det er derfor anbefalt å gjøre følgende under vinterperioden:

  • Bruk en elektrisk varmer med et sandfilter (når den er fylt). Denne kombinasjonen gjør at vannet ikke fryser.
  • Bruk et Isolert lokk.
  • Koble fra ovnen og lukk flensene med 2 plugger, siden en tom ovn senker temperaturen i en Vedfyrt Badestamp.
  • Vi anbefaler også å bestille Vedfyrte Badestamper med polyuretan skum for å redusere nedkjølingen av vannet.

Oppvarmingtiden på en Vedfyrt Badestamp avhenger av volumet på vannet som skal varmes og kapasiteten på ovnen. Våre Vedfyrte Badestamper har et volum på mellom 700 til 3 600 liter, og ovnene har en kapasitet på 24 til 35 KW! Dette resulterer i en oppvarmingstid på 1 til 3 timer for å oppnå en komfortabel kroppstemperatur.

Termotre er en type tre som har blitt modifiser av damp og høy varmebehandling (> 180° C). Takket være denne prosessen minimeres eller fjernes de fleste negative egenskapene til treverket. Denne prosessen forbedrer de fysiske egenskapene til treverk, forbedrer levetiden og gir en utmerket farge. Vi bruker Termotre i gran av høy kvalitet på våre Vedfyrte Badestamper. Badestamper av Termotre er robuste, inneholder lite kvae, og siden det ikke tørker ut som annen type tre, beholder det sin fasong og størrelse. Denne typen tre er også motstandsdyktig mot råte, bakterier og skadedyr.

Hovedsaklig trenger ikke Termotre noen ekstra behandling men vil raskt få en gråaktig farge. Hvis du ønsker å beholde den mørke fargen så lenge som mulig, anbefaler vi at du bruker en spesiell tjæreolje. Vi anbefaler også at du unngår at treet i badestampen tørker. Et tips er å la 10-15 cm med vann ligge i Badestamper av tre og dekke de med et godt lokk om sommeren. Bytt dette vannet minst en gang i uken.

“Boble-systemer” er et system der bobler slippes fra bunnen i den Vedfyrte Badestampen. Dette gir en avslappende følelse og behagelig lyd. “Hydro-massasje Systemer” er derimot et kraftig system som sender en blanding av luft og vann ut av dyser for å gi en god ryggmassasje. Vi anbefaler å bruke dem begge sammen for en sterkere SPA effekt.

Ønsker du en ekstra rabatt?

Få en kampanjekode på e-post.